Camila Bordonaba: ”Vec dvije i po godine sam veoma zaljubljena!” - Erreway

Erreway

DOBRODOSLI NA MOJ BLOG O ERREWAY-U!!!!!!!! UZIVAJTE!!!!!!!!!!!I OSTAVLJAJTE PUNO KOMENTARA!!!!!!!!!

11.11.2008.

Camila Bordonaba: ”Vec dvije i po godine sam veoma zaljubljena!”

Simpaticna, svjeza i spontana, to je slika koja oslikava mladu glumicu kao i njen stil zivota. Sretna zbog pocetka “Atracción x 4“, telenovele Ideas del Sura, Camila Bordonaba za Extremista.com. otkriva tajne koje krije iza svoje licnosti, vjeruje u ceznju i govori o sadasnjosti o kojoj se malo zna. ”Moj momak nije poznat ”, pojasnjava.

Napolju, na ulici, klima je vatrena. Sunce je svake minute sve jace i jace u glavnom gradu. Vide se ljudi koji prolaze ulicom sa flasom mineralne vode u ruci. Unutra, u studiu Ideas del Sura, prica je skroz drugacija.

Hladan zrak ne ostavlja tragove vrucine,a rashladjenje s producentom Marcelom Tinellijem je toliko da cini da svi dolaze cak s laksim kaputima na sebi. Ni Camila Bordonaba nije bila izuzetak takve situacije na predstavljanju “Atracción x 4“, nove telenovele Canala 13, koja ju je i vratila na male ekrane. Govori i o njenim detaljima. “To je telenovela za cijelu porodicu u kojoj glume i veliki i mali i u kojoj se obnavljaju razlicite i zabavne price. “, objasnjava.

[ECA: Tinejdzerke ce te mrziti zbog toga sto se ljubis s glavnim junacima?

CB: Da, da, da! Ne vjerujem. Stavit ce perike u boji i reci ce da su i one iz Latinske Amerike poistovjecujuci se sa muzickom grupom koju cinimo sa Luisanom Lopilato. Moja ljubavna prica je sa Eliasom Viñolesom, ali kako smo oboje vrlo introventne osobe ne znam da li cemo ostati zajedno ili se premjestati, te je velika nepoznanica kako cemo upravljati ovom situacijom.

ECA: Govoreci o tvom radu na televiziji, na jednom programu se reprizira “Chiquititas“, telenovela u kojoj je pocela tvoja karijera. Je li ti drago vidjeti to ponovo?

CB: Svidja mi se! Vidim neke stvari koje nikada prije nisam vidjela, kao i one kojima nisam pridavala puno paznje, a koje danas cijenim mnogo kao sto su, ne znam, npr. uvijek nasminkana izaci pred kameru....

ECA: Skratila si kosu i ofarbala je u crno. Kako se osjecas sa lookom koji si promijenila za ulogu?

CB: Zabavlja me...Ali ovaj put ideja nije bila moja, kunem se. (smijeh) U produkciji su mi rekli da su razmisljali o tome da mi promijene boju kose i ja sam rekla da je to uredu. Osim toga, to ima dobar utjecaj i na samu telenovelu. Moje sestre su plave i imaju oci boje neba, a u sredini sam ja sa crnom kosom, sto je super kontrast.

ECA: Koje stvari jos volis raditi, osim glumiti?ž

CB: Imam radionicu umjetnosti koja ukljucuje kafic, biblioteku, salu u kojoj radimo projekcije filmova, a na kraju sedmice organizujemo izlozbe svih vrsta umjetnosti.

ECA: Kako si dosla na tu ideju?

CB: Zeljela sam imati svoje mjesto i svoje stvari kako bih mogla da shvatim da se one mogu uraditi i na drugi nacin. Oformila sam jednu grupu, uradili smo prezentaciju i kada smo shvatili da to mozemo, iznajmili smo skladiste za organiziranje na tri mjeseca. To je dobro, jer tako pocinjes upoznavati neke vrste umjetnosti za koje prije nisi znao da uopste postoje

ECA: Posljednje pitanje. Malo se zna o tvom privatnom zivotu. Jesli li zaljubljena?

CB: Da, da hvala Bogu. Imam momka vec dvije i po godine, no jedino sto cu ti reci je da ta osoba nije iz svijeta poznatih i da nema nikakve veze s glumom kao profesijom.

Erreway


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com